Harmonie de Volharding (Aalst)

Extra informatie

Volg ons op:

......................................

Secretariaat

Cecile Habraken
Hooghbeemd 11
5581 WS Waalre
tel. 040-2222342
E-mail
......................................

Vocals 2014

Vocals SiH 2014

Voor deze Symphonica in Hazzo wilden we eens iets anders: vocals uit onze eigen lokale gemeenschap; Aalst en omstreken. Via via zijn we deze 7 vocals op het spoor gekomen.

Patrick kenden we als beheerder van 't Hazzo; ons thuishonk. Maar dat hij ook zo geweldig kon zingen wisten we niet. Marianne en Rachel hebben we leren kennen op onze braderie. Ze spetterden toen op het podium als back-ground vocals van de Joe Cover Band.
Saskia en Erica vonden we bij Sound X-press. Een geweldige live band, van alle markten thuis, die van ieder feest een feest weet te maken. En dus eigenlijk concurrent van Marcel, die met de Baker Street Theaterband ook van al hun optredens een geweldig muzikaal feest weet te maken.
Tot slot Rob, met D-Lite van de partij op onze allereerste Symphonica in Hazzo en daarmee aan de basis stond van deze succesformule. Bij de vorige Symphonica nog op de achtergrond als voice-over, nu weer voor op het podium als vocal.

En wat een geweldige klik is er ontstaan tussen deze 7 op de repetities! En wat een genot om te luisteren naar hun zang en te kijken naar het plezier wat van hen afstraalt. Dat belooft heel veel voor de aanstaande shows...

Terug naar "Symphonica in Hazzo - 100% NL" pagina