Harmonie de Volharding (Aalst)

Extra informatie

"Klik op foto's of titels voor info"

Symphonica in HazzoDe 4de editie van Symhonica in Hazzo, 100% NL, met muziek van Nederlandse bodem, zit er weer op. De vocals dit maal uit de regionale gemeenschap; in een show geschreven en geregisseerd door Wilma Stofmeel aangevuld met, voor de 1ste keer, toneelspel en dans (dansgroep Blue Motion). Op het programma allemaal bekende songs, waar bij met enkele ook meegezongen kon worden. En dat heeft het publiek dan ook luidkeels gedaan! Uit de vele zeer enthousiaste reacties na afloop, kunnen we met genoegen terug kijken op weer een zeer geslaagde Symphonica show.

Dank aan iedereen die voor en achter de schermen mee gewerkt heeft om dit succes te bereiken. Speciale dank aan Wilma Stofmeel voor de fantastische show en Louis Stofmeel, Cees Oomens en Toine van der Wielen van theatergroep Kinderspel voor de techniek.

Vocals

Vocals

Combo

Combo

Foto's 2014

Symphonica in Hazzo - 100% NL

Ook dit keer heeft Connie Sinteur weer prachtige foto's van Symphonica in Hazzo gemaakt. U kunt deze bekijken en uw favoriete foto's bestellen op:
www.conniesinteurfotografie.com

Wilt u nog eens nagenieten van Symphonica in Hazzo?
Er komt een DVD van de gehele show. Deze is nu al voor 10 Euro te bestellen via penningmeester@harmoniedevolharding.nl. Verwachte levering: begin februari 2015.

Voor meer info over:

Dansgroep Blue Motion uit Eindhoven:
www.dgbluemotion.nl

Theatergroep Kinderspel uit Waalre:
www.theatergroepkinderspel.nl

De achtergrond filmpjes kunt u nu ook terug zien via Youtube; met natuurlijk de muziek van Harmonie de Volharding (opname van de zondag):
- Het Dorp
- De Troubadour
- Pastorale
- De Zee